HARSTAD 18. - 20. AUGUST 2022

Astrid S

18. august 2022

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Norges pop-komet Astrid S til Bakgården 2022

Astrid S kommer endelig til Bakgården – med hit etter hit etter hit!

Til tross for sine 25 unge år, har Astrid S allerede en lang og meget suksessfull karriere som sanger. Med over 3 milliarder strømninger av hit-singler som «Hurts so good», «Think before I talk» og «Emotion», 6 EPer, utsolgte verdensturneer, og vinner av «Årets Spellemann» i 2018, har hun uten tvil holdt seg travel. Torsdag 18.august kommer Astrid til Bakgården!

Kjøp billetter her…

EGEN KURS
Astrid S har virkelig peilet ut sin egen kurs. Hun har skrevet og produsert egne låter, og regissert egne musikkvideoer til å ferdigstille debutalbumet «Leave It Beautiful» som ble sluppet i fjor. Musikken, sammen med hennes oppløftende energi, har samlet millioner av følgere over alle de største sosiale medieplattformene på kryss og tvers av landegrenser.

TRE NØTTER TIL ASKEPOTT
Den nyeste meritten på blokka er debuten som skuespiller i rollen som «Askepott» i nyskapningen av den ikoniske «Tre Nøtter til Askepott». Vi gleder oss til å se henne skinne på det store lerretet!

FØRSTE GANG I HARSTAD!
Gullstrupen har aldri spilt i Harstad før, så nå er det virkelig på tide å få henne til Bakgårdsscenen vår. Vi kan love hit etter hit, for Astrid S er en hitmaker uten like. Sommeren 2022 har forhåpentligvis snøen smeltet og vi er klare for å danse, danse, danse til Astrid S sine fantastiske låter!

Og nei, det er ikke okei å glemme å kjøpe billetter til dette 😉

Kjøp billetter her…

Andre artister

Bernhoft nettside 20. aug. 2022

Bernhoft til Bakgården 2022

Bernhoft tilbake til Bakgården!
Bernhoft har gjestet Bakgården før, og nå kommer han tilbake til oss med både kjente og nye låter som vil få deg i knestående! Lørdag 20. august står han klar på Bakgårdsscenen.

Madrugada til Bakgården 2022 19. aug. 2022

Majestetiske Madrugada til Bakgården 2022

Vi gleder oss til å bli løftet av Madrugadas magi, og vil aldri bli satt ned! Fredag 19. august 2022 er de klare for Bakgården!

19. aug. 2022

Chris Holsten klar for Bakgården 2022

Fredag 19.august 2022 står Chris Holsten på scenen under Bakgården med et forrykende show!!

Rull til toppen Skip to content