HARSTAD 17. - 19. AUGUST 2023

Astrid S

18. august 2022

Takk til vår
Diamantsponsor:

Norges pop-komet Astrid S til Bakgården 2022

Astrid S kommer endelig til Bakgården – med hit etter hit etter hit!

Til tross for sine 25 unge år, har Astrid S allerede en lang og meget suksessfull karriere som sanger. Med over 3 milliarder strømninger av hit-singler som “Hurts so good”, “Think before I talk” og “Emotion”, 6 EPer, utsolgte verdensturneer, og vinner av “Årets Spellemann” i 2018, har hun uten tvil holdt seg travel. Torsdag 18.august kommer Astrid til Bakgården!

Kjøp billetter her…

EGEN KURS
Astrid S har virkelig peilet ut sin egen kurs. Hun har skrevet og produsert egne låter, og regissert egne musikkvideoer til å ferdigstille debutalbumet “Leave It Beautiful” som ble sluppet i fjor. Musikken, sammen med hennes oppløftende energi, har samlet millioner av følgere over alle de største sosiale medieplattformene på kryss og tvers av landegrenser.

TRE NØTTER TIL ASKEPOTT
Den nyeste meritten på blokka er debuten som skuespiller i rollen som “Askepott” i nyskapningen av den ikoniske “Tre Nøtter til Askepott”. Vi gleder oss til å se henne skinne på det store lerretet!

FØRSTE GANG I HARSTAD!
Gullstrupen har aldri spilt i Harstad før, så nå er det virkelig på tide å få henne til Bakgårdsscenen vår. Vi kan love hit etter hit, for Astrid S er en hitmaker uten like. Sommeren 2022 har forhåpentligvis snøen smeltet og vi er klare for å danse, danse, danse til Astrid S sine fantastiske låter!

Og nei, det er ikke okei å glemme å kjøpe billetter til dette 😉

Kjøp billetter her…

Andre artister

20. aug. 2022

Lørdag 20. august: Sondre Lerche, Lemaitre, Bernhoft og Pulse of Floyd med Hærens Musikkorps

Lørdag 20. august blir en musikalsk mesteraften i Bakgården!
Vi åpner med magiske Sondre Lerche, fortsetter med Lemaitres fete elektronika, så kommer geniale Bernhoft og vi avslutter med ingen ringere enn Pulse of Floyd med hele Hærens Musikkorps! Dette blir vår største produksjon noensinne!

Bakgården fredag 19. august 19. aug. 2022

Fredag 19. august: Lyse Netter, Myra, Chris Holsten og Madrugada

Fredag 19. august blir en kveld for historiebøkene!

Lyse Netter, Myra, Chris Holsten og Madrugada står på scenen under Bakgården 2022 fredag 19. august! Dette blir stinn brakke. Kjøp billetter nå!

Lemaitre Bakgården 22 20. aug. 2022

Lemaitre til Bakgården 2022

USA-baserte Lemaitre kommer til Bakgården lørdag 20. august for å spille sokkene av deg!

Lemaitre har stått for noen av de største hitene de siste årene med både Higher og Closer. Nå får vi høre dem live i Bakgården!

Rull til toppen
Hopp rett ned til innholdet