Highasakite kommer 8. april

Ny dato klar etter at bandet måtte avlyse konsert på grunn av sykdom

Da har vi endelig funnet en ny dato for konserten med Highasakite. Lørdag 8. april kommer landets beste popgruppe til Nordic Hall.

– Det er bare å begynne å glede seg. Alle som hadde kjøpt billetter til den avlyste konserten 21. januar, kan selvfølgelig benytte den samme billetten. Den gledelige nyheten for folk som ikke hadde billett, er at det nå legges ut noen ganske få billetter for salg, sier festivalsjef Jan Santocono i BAKgården.

Konserten med Highasakite betyr at vi likevel får oppleve et av landets absolutt beste liveband på scenen i Nordic Hall.

– Vi er utrolig glade for at vi nå har fått en ny dato på plass. Det var svært mange som ble skuffet da vi måtte avlyse konserten i januar, men nå kan vi presentere et solid plaster på såret. Forhåpentlig har de som ble skuffet i januar mulighet til å komme på konserten 8. april, sier Santocono.

De som ikke har mulighet til å komme på konserten, får selvfølgelig refundert billetten sin, og vi vil fortløpende legge disse billettene for salg.

­– Konserten 21. januar var utsolgt, og det er vi helt sikker på at konserten 8. april også kommer til å bli, sier produsent Børge Hoseth i BAKgården Live, som arrangerer konserten.

Her kan du kjøpe billetter: [ekstern lenke]

De som ønsker å få refundert billettene, må sende en epost til følgende adresse:
post@bakgaarden.no

NB! Absolutt siste frist for refusjon, er 17. februar 2017
Alle billettkjøpere har mottatt mail om refusjon 1. februar og 13 februar. 

VIKTIG!:
I emnefeltet skriver du: Refusjon av Highasakite.

Husk å oppgi referansenr. på din billett som står under QR-koden.
Du trenger ikke oppgi kontonr. Beløpet vil bli refundert fra Hoopla til det kortet som ble brukt ved kjøpet av billetten. Beløpet refunderes IKKE til noen annen kontonr.

Refusjon av billettkostnadene dine, minus tjenesteavgiften, vil skje innen fem til ti virkedager.

Her kan du lese mer om vilkårene du aksepterte da du kjøpte billetten [ekstern lenke]