HARSTAD 17. - 19. AUGUST 2023

NYHET: FamilieBakgården 2022 for små og store!

FamilieBakgården – vår nye hangout for små og store!

Lørdag 20. august blir det både forestilling, gjenbruksmarked og masse aktiviteter for barn og unge i vår splitter nye FamilieBakgård!

BAKGÅRDEN FOR ALLE
Bakgårdens tilbud er unikt, og vi er veldig stolte over å kunne gi opplevelser til hele familien.

Vi har tre dager festival med noen av landets beste og feteste artister. Vi har et marked som trekker utstillere fra fjernt og nært, og med opp mot 10.000 besøkende. Og vi har vår helt egenproduserte familiemusikal, Bakgårdskatter, med lokale barn og ungdom som skinner på scenen sammen med kattemaskotene våre, Mirre og Max.

SI HEI TIL FAMILIEBAKGÅRDEN
Tidligere har familiearrangementet vår funnet sted på festivalens hovedarena, og vi har hatt Bakgårdsmarkedet i den gamle bakgården og i Strandgata. I år brer markedet seg gjennom enda flere sentrumsgater og i bakgården gjør vi nå plass til FamilieBakgården.

Lørdag 20. august tar FamilieBakgården over hele gamle-bakgården, og dette blir vår nye hangout for familier og barn som ønsker god musikk, morsomme aktiviteter, selfie med Mirre og Max og en kanskje klem fra kattefanger Katze, om du tør? 😉

I FamilieBakgården blir det fantastisk forestilling, godt utvalg av god mat og drikke, masse sitteplasser, og et mangfold av morsomme aktiviteter.

Vi fyller bakgården med leker, konkurranser og underholdning! Programmet er ikke sprikret enda, men her snakker vi alt fra ansiktsmaling og hoppeslott til selfiestands og fotballkonkurranse. Dette blir gøy!

BARNAS GJENBRUKSMARKED
I tillegg til forestilling og masse barneaktiviteter, gjør vi også plass til barnas gjenbruksmarked i FamilieBakgården. Her kan barn fra 1. – 7. klasse selge sine brukte klær, leker, bøker, sko eller andre skatter. 

Barnas gjenbruksmarked har vært veldig populært og standplassene fylles fort opp. Har ditt barn lyst til å være med? Påmelding åpner snart! 

BAKGÅRDSKATTER – KATT ELLER SKATT?
Bakgården har mange rosiner i pølsa, men familiemusikalen “Bakgårdskatter” er kanskje den beste. Det syns også kattefanger Katze.

Harstad egen familiemusikal “Bakgårdskatter” med kattene Mirre og Max kommer tilbake! Der hvor det tidligere har vært markedsstander i bakgården, setter vi nå opp en stor scene hvor bakgårdskattene våre skal få boltre seg sammen med Sol og Sander.

Klarer de å gjøre den sinte og skumle kattefangeren Katze snill denne gangen, mon tro?

KJØP BILLETTER NÅ!
For å komme inn i FamilieBakgården til forestillinga kl. 11, må du kjøpe billett. Etter forestillinga er ferdig åpner vi opp alle barneaktivitetene og gjenbruksmarkedet.

Har du billett får du tilgang til disse før alle andre. Rundt kl. 12 åpner vi opp FamilieBakgården for alle som vil inn, så her blir det fullt av barn og voksne 🙂 

Kjøp billetter til årets familieforestilling her!

Vi gleder oss til å ønske dere alle velkommen til FamilieBakgården!
Hold av lørdag 20. august og ta med hele familien på fest og moro i Harstad sentrum.

Andre Nyheter

HIGHASAKITE Bakgården 2023 19. aug 2023

HIGHASAKITE til Bakgården 2023

Våre norske, fantastiske superstjerner i HIGHASAKITE spilte nylig en helt rå konsert for Bakgården LIVE. Gikk du glipp av den? Frykt ikke – du får en ny sjanse når bandet returnerer til neste års Bakgårdsfestival lørdag 19. august!

Vinni Bakgården 2023 18. aug 2023

Vinni til Bakgården 2023

Endelig får vi selveste Vinni til Bakgården – med gamle slagere, ny musikk og en av det siste årets største hits i ermet! Vær klar til Bakgården fredag 18. august 2023!

Lukas Graham til Bakgården 2023 17. aug 2023

Lukas Graham til Bakgården 2023

Lukas Graham – Den danske internasjonale popstjernen og hitmakeren bak «7 Years»kommer til Harstad og Bakgården torsdag 17. august!

Rull til toppen
Hopp rett ned til innholdet