HARSTAD 19. - 21. AUGUST 2021

Ida Maria

20. august 2021

Takk til våre
Diamantsponsorer:

“Oh My God” – Ida Maria kommer i 2021

Tretten år etter at hun slo gjennom med låta Oh My God, kommer Ida Maria til Bakgården 2021 med sitt rocka liveshow krydret med herlige sanger fra et levd liv.
Med låter som «I like you so much better when you’re naked», «Stella», «Bad Karma» og «Oh My God», en låt som hun ga ut på nytt i sammen med legendariske Iggy Pop, slo hun gjennom med et brak med sin egen skranglete indierocknisje. Hun er en av landets fremste rockevokalister, og blitt stuevarm gjennom tv-deltakelse i både “Stjernekamp” og “Hver gang vi møtes”.

– Hun skulle egentlig stått på scenen i 2020. Heldigvis greide vi å få flyttet henne til 2021. Vi har tidligere hatt legendariske konsertopplevelser med Ida Maria her i Harstad, der spesielt den første konserten hun holdt på Ludo Bar og Scene er gått inn i historiebøkene. Med Ida Maria på scenen er det i første omgang rock’n roll det dreier seg om. Rock så det virkelig swinger. Samtidig oser både vokalisten sjøl og resten av bandet hennes av lutter spilleglede. Det er rett og slett gøy å høre på dem. Nå gleder vi oss stort til at hun kommer til Bakgården og vi får oppleve henne på en stor festivalscene.

Ida Maria Børli Sivertsen fra Nesna har opptrådt på Tonight show hos Jay Leno, var med i den sjette sesongen av tv-programmet Hver gang vi møtes, har hatt låter på TV-suksessen Grey’s Anatomy, fått Gramo stipend, Spellemannspris og Statoilstipendet. Hun har også samarbeidet med låtskriverlegenden Desmond Child, og gitt ut fem album.

I forfjor flyttet hun fra Nesna til Stockholm og innledet et låtskriversamarbeid med Emmanuel Abramhamson som har skrevet monsterhiten «Lush Life» for Zara Larsson. Det resulterte i den nydelige låta «You», som viser Ida Maria fra en ny og mer pop-ete side.

Andre artister

Julie Bergan 20. august 2021

Julie Bergan kommer til Bakgården 2021

Julie Bergan har for lengst bevist at hun er en vokalist og låtskriver i verdensklasse. Selv om koronaviruset stoppet henne i 2020, er både hun og vi i Bakgården klare for 2021!

Kari Bremnes 19. august 2021

Kari Bremnes er klar for Bakgården 2021

Hun er fra Svolvær og bor i Oslo. Likevel tenker vi at Kari er litt “vårres”: Harstadværing god som noen. Nå gleder vi oss til hun kommer «heim» til Bakgården.

Tungtvann 19. august 2021

Endelig: Tungtvann til Bakgården

Det blir tungt og det skal ikke forundre oss om havet står i brann når selveste Tungtvann inntar Bakgården 2021.

Rull til toppen

Covid-19: BAKGÅRDEN 2020 ER DESSVERRE AVLYST PÅ GRUNN AV CORONA-VIRUSET. VI SEES IGJEN I 2021!!!

Skip to content