HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

Ida Maria

20. august 2021

Takk til vår
Diamantsponsor:

“Oh My God” – Ida Maria kommer i 2021

Tretten år etter at hun slo gjennom med låta Oh My God, kommer Ida Maria til Bakgården 2021 med sitt rocka liveshow krydret med herlige sanger fra et levd liv.
Med låter som «I like you so much better when you’re naked», «Stella», «Bad Karma» og «Oh My God», en låt som hun ga ut på nytt i sammen med legendariske Iggy Pop, slo hun gjennom med et brak med sin egen skranglete indierocknisje. Hun er en av landets fremste rockevokalister, og blitt stuevarm gjennom tv-deltakelse i både “Stjernekamp” og “Hver gang vi møtes”.

– Hun skulle egentlig stått på scenen i 2020. Heldigvis greide vi å få flyttet henne til 2021. Vi har tidligere hatt legendariske konsertopplevelser med Ida Maria her i Harstad, der spesielt den første konserten hun holdt på Ludo Bar og Scene er gått inn i historiebøkene. Med Ida Maria på scenen er det i første omgang rock’n roll det dreier seg om. Rock så det virkelig swinger. Samtidig oser både vokalisten sjøl og resten av bandet hennes av lutter spilleglede. Det er rett og slett gøy å høre på dem. Nå gleder vi oss stort til at hun kommer til Bakgården og vi får oppleve henne på en stor festivalscene.

Ida Maria Børli Sivertsen fra Nesna har opptrådt på Tonight show hos Jay Leno, var med i den sjette sesongen av tv-programmet Hver gang vi møtes, har hatt låter på TV-suksessen Grey’s Anatomy, fått Gramo stipend, Spellemannspris og Statoilstipendet. Hun har også samarbeidet med låtskriverlegenden Desmond Child, og gitt ut fem album.

I forfjor flyttet hun fra Nesna til Stockholm og innledet et låtskriversamarbeid med Emmanuel Abramhamson som har skrevet monsterhiten «Lush Life» for Zara Larsson. Det resulterte i den nydelige låta «You», som viser Ida Maria fra en ny og mer pop-ete side.

Andre artister

19. aug 2023

Bakgården JUNIOR – lørdag 19. august

Bakgården Junior åpner lørdag 19. august!
Arrangementet er UTSOLGT! Les her for info om billetter.

Bakgården 2023 2023

Alt du trenger å vite om årets Bakgården 2023

BAKGÅRDEN 2023 er straks i gang!
Her finner du alt du trenger å vite om årets festival.
VI GLEDER OSS TIL Å SE DERE ALLE SAMMEN!!

Ylvis til Bakgården 2023 19. aug 2023

Ylvis til Bakgården 2023

Ylvis til Bakgården!
Lørdag 19. august inviterer de legendariske brødrene til hitparade i Harstad.
Her blir det både lunken mat og rev på menyen!

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet