HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

Oslo Ess

Takk til vår
Diamantsponsor: 

Oslo Ess kommer til Bakgården 2024

Oslo Ess kommer!
Et av landets mest hardtarbeidende – og beste – rockeband er klare for å rocke Bakgården 2024!

 

Vi innrømmer det gjerne – Oslo Ess er et av favorittbandene til Bakgården. Og selv om de var her i 2023 også – det er Oslo Ess som er De fjerne slektningene til Onkel P. – er det svært lenge siden vi har hatt rockerne fra hovedstaden på besøk.

– Vi må faktisk helt tilbake til 2016, så det er sannelig på tide at vi får bandet tilbake. Den gang hadde de akkurat gitt ut skiva «Konge uten ei krone», men siden den gang har de laget fire album, som alle kan vise til svært gode salgstall og gode anmeldelse, så det er bare å glede seg, sier produsent Børge Hoseth i Bakgården.

ROCK OG FEST
Albumet «Pønk, rock og harde kår», som kom i 2021, fikk anmelderen i Musikknyheter til å trekke paralleller til Sex Pistols – ga skiva 10 av 10 og skrev blant annet: «Oslo Ess har alltid balansert på grensa mellom det gladpoppete, rocka og samfunnskritiske skittenpønka, og albumet «Punk, rock og harde kår» er ikke noe unntak. (…) De kanaliserer alt fra Raga til Green Day, men aller mest er de seg selv», skrev anmelderen da skiva kom for tre år siden.

Bandet har gitt ut sju album, hvorav flere har solgt til platina. I tillegg er bandet blitt nominert til Spellemannprisen to ganger.

Blir bare bedre og bedre
Oslo Ess er et av landets desidert beste liveband og er kjent for sine sagnomsuste konserter og forrykende sceneshow. De innehar fremdeles en slags uoffisiell norgesrekord i antall konserter i løpet av et år, med sine 210 opptredener tilbake i 2012. Siden den gang har de holdt over 1000 konserter over det ganske land, og har solgt ut alt fra små kjellerlokaler til store konsertscener.

Bandet ble dannet i 2009

Satte fyr på Bakgården
Sist vi hadde Oslo Ess på besøk, tilbake i 2016, satte bandet fyr på publikum i det gamle festivalområdet til Bakgården. Og vi gleder oss til å brenne oss litt på fingrene igjen – for dette blir hett!

– Gjør deg klar til en heidundrende konsertopplevelse i rockens tegn når Oslo Ess inntar Bakgården i 2024. Selv om bandet ofte omtales som et punkband, har de utviklet seg til å bli et band som leverer iørefallende rockelåter som slekter på fra alt fra DumDumBoys-, til Raga-  og Jokkes allsangvennlige låter. Det er bare å sikre deg billetter nå!

 

Følg med på våre nettsider www.bakgaarden.no for nyheter og flere artistlanseringer til Bakgården 2024.

Kjøp billetter HER!

 

Andre artister

Åge Aleksandersen og Sambandet kommer til Bakgården i 2024 16. aug. 2024

Åge og Sambandet kommer til Bakgården 2024

Åge Aleksandersen og Sambandet kommer! Det blir garantert en kveld for historiebøkene når Åge Aleksandersen og Sambandet kommer for å spille i Bakgården - for ...
Sondre Justad kommer til Bakgården 2024 15. aug. 2024

Sondre Justad kommer til Bakgården 2024!

Det kommer garantert til å rive i hjertet når fenomenale Sondre Justad igjen står på scenen i Bakgården.  Det blir allsang. Det blir tårer og ...
Adam Douglas kommer til Bakgården 2024 16. aug. 2024

Adam Douglas er klar for Bakgården 2024!

Adam Douglas kommer til Bakgården Bakgården serverer en musikalsk godtepose når selveste Adam Douglas kommer til festivalen i 2024!
Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet