Regionens største marked trekker tusenvis av besøkende til hjertet av Harstad

Årets marked blir større og bedre enn noen gang!

Markedet – hjertet i Bakgården

Frister det å vandre mellom innholdsrike salgsboder som tilbyr alt hjertet begjærer, snuse inn duften av nykokt kaffe og spennende matretter eller bare sitte på en benk og nyte stunden og stemninga? Sett av helga 14. og 15. august.

Markedet under Bakgården er regionens største markedsarrangement. Det vokser fra år til år og trekker til seg stadig flere, både utstillere og besøkende. I fjor gjestet nærmere 12.000 personer markedet i Harstad sentrum, og 80 utstillere fikk valuta for pengene. Flere meldte om tidenes omsetning, utstillere ble utsolgt for varer og folk strålte i trengselen.

Ingen andre helger i året fristes så mange mennesker til sentrum, og i år håper vi på enda større besøk.

Bakgårdseventyr

Markedet finner sted inne i den opprinnelige bakgården, der bakgårdseventyret startet for 12 år siden. Fredag 14. august setter vi opp teltene og inviterer utstillere og publikum inn. I tillegg sørger vi for at det blir anledning til å stagge sulten og slukke tørsten i et eget stort mathjørne.

Festivalglade selgere frister med et mangfold uten sidestykke. Sammensetningen av tilbydere er unik, og samlet leverer de et utvalg som ikke finnes andre steder enn akkurat her.

Lørdag fyller vi opp med utstillere også i Strandgata og på torgområdet. Da pleier det å syde i sentrum. Får vi det slik vi er bortskjemt med, blir markedet akkompagnert av strålende sol.

Både fredag og lørdag holder markedet åpent kl. 10.00 – 16.00.

Ja til flere utstillere

Selv om Bakgårdsmarkedet gjennom år har opplevd stor vekst i antall utstillere, har markedets produsent Bente-Lill Dankertsen plass til enda flere.

-Vi oppfordrer privatpersoner, lag, foreninger og bedrifter til å melde seg. Jo større mangfold, dess bedre. Siden markedet vårt har befestet sin stilling som det mest attraktive markedet i vår region, er Bakgården et unikt sted å profilere seg på, sier Dankertsen.

Du kan melde deg på markedet ved å trykke her:

Har du spørsmål og ønsker å kontakte Bente-Lill Dankertsen? Send din henvendelse til marked@bakgaarden.no

Velkommen til Bakgårdsmarkedet 2020!

NB: Kartet er fra i fjor. Nytt kart kommer.