HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

Påmeldingen til Bakgårdsmarkedet 2023 er åpen!

Bakgårdsmarkedet trekker tusenvis av publikummere til sentrum. 

Vi har nå åpnet påmeldingen for utstillere!

Vil du være med på å sette ditt preg på et av regionens største marked i 2023? Vær så god, og velkommen med dine produkter!

Glassblåsere, keramikere, sølvsmeder, leste-strikkere, veskesyere, quiltere, mattevevere, akvarellmalere, lefsebakere, svelestekere, pølsekokere, korps, dansegrupper, idrettslag, foreninger og bedrifter: Velkommen til oss!

Jo flere vi er, dess mer innholdsrikt Bakgårdsmarkedet. Ingen er for små, og få er for store, til å fylle et telt eller en paviljong.

Bakgårdens marked frister årlig omlag 12.000 mennesker til Harstad sentrum. Ingen andre markedsarrangement kan vise til lignende besøkstall. Det er slett ikke dumt å sikre seg en salgsbod i slikt selskap.

Årets marked avholdes fredag 18. og lørdag 19. august, og vi har plass til nærmere 80 utstillere fordelt på Torget, Strandgata, blomstertorget og parkeringsplassen ved Harstad Bussterminal. 

NYE ÅPNINGSTIDER 2023
Bakgårdsmarkedet arrangeres:
Fredag 18. august fra kl 12:00 – 18:00
Lørdag 19. august fra kl 10:00 – 16:00.

Vår oppfordring: Rydd 18. og 19. august 2023 i kalenderen og bli en del av et rikholdig salgsmarked inneholdende alt fra boller til biler. Målet er å lage tidenes mest fargerike marked. Ikke vent for lenge, her kan bli trangt om plassen.

Inkludert i standprisen får du en paviljong/telt.

Vi gleder oss til å ta imot deg!

Andre Nyheter

Return Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Return // Lørdag 18. november

RETURN kommer til Arena Nord-Norge med sitt forrykende juleshow Jingle Balls! Vi lover allsang og rocka julesanger fra andre artister!

Hagle kommer til Bakgården LIVE Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Hagle // Lørdag 21. oktober

HAGLE kommer for å lage fest! Og festmusikk kan de to karene fra Indre Østfold. De fikk faktisk Spellemannprisen i 2021 I kategorien festmusikk.

Bakgården LIVE presenterer: Stig Brenner Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Stig Brenner // Lørdag 11. november

Stig Brenner har i løpet av de siste årene etablert seg som en av landets største artister. Endelig legger han ut på turné i nord og inntar Arena Nord-Norge lørdag 11. november!

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet