Inge Bremnes

Fra BAKgården år 2016

Inge Bremnes kommer som ei kule

Hva er det med denne Bremnes-slekta, kan en saktens spørre. Med en pappa, ei tante og en onkel etablert i den noske artistfloraen, skal det blir særdeles spennende å møte Inge Bremnes under BAKgården. Og spør du oss, er det grunn til å glede seg til Inge åpner årets festival torsdag 18. august.

– Inge skal gjøre en liten klubbjobb under Festspillene først, for så å slå ut i full blomst på den store scenen under BAKgården. Vi er nemlig sikker på at Inge kommer til å vokse raskt i musikk-Norge i tiden framover, og når BAKgården starter i august er han garantert blitt omtalt i alle de store medier i landet. Vi gleder oss, sier festivalsjef Jan Santocono!

Inge er en ung artist og låtskriver fra Kvæfjord i Troms. Med sitt personlige utrykk og særpregede stemmemateriale, flettet sammen med inspirasjon fra blant annet Jeff Buckly, Coldplay, Sigur Rós og Ásgeir Trausti, har imponert på konserter og turnéer både i England og Norge.

Gjennom listinger av sine singler, ”Sne” og ”Ka du håpa på”, i både NRK P1 og P3, og etter opptredenen i Christine Danckes show på P3, har Bremnes høstet særdeles mange lovord, noe som igjen har ført til mye radiospilling og flere utsolgte konserter over hele landet.

– Singelen ”Ka du håpa på” har gått på tung rotasjon her på BAKgårdskontoret etter at den ble sluppet tidligere i år. Vi har fulgt med på det Inge gjør i mange år, og vi er derfor glad for at han var særdeles interessert i å komme hit for å opptre på hjemmebane. Dette kommer til å bli vilt bra, det er jeg sikker på, sier produsent Børge Hoseth.

Mer info om Inge Bremnes finner du her: https://www.facebook.com/ibremnes