HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

Postgirobygget

18. august 2022

Takk til vår
Diamantsponsor:

Postgirobygget til Bakgården 2022

Postgirobygget kommer med «Idyll», «En solskinnsdag», «Bohemen lever» og mange fler. Trenger vi si mer? Dette blir FESTival!

Et av Norges kultband, med noen av de mest allsangvennlige sangene noensinne laget, kommer til Bakgården vår i sommer. Postgirobygget spiller torsdag 18. august, og det kommer til å bli nydelig!

Kjøp billetter her…

STARTET SOM STUDENTPROSJEKT
På midten av nittitallet ble det startet et band i studentmiljøet i Trondheim (NTNU). Bandet ble kalt Postgirobygget fordi Arne, bandets gitarist og vokalist, en gang hadde sommerjobb i Oslo og tittet på dette bygget daglig. Bandet var ment som en gøyal adspredelse fra studiene, men det ble så populært at i løpet av én uke ringte plutselig de fire største plateselskapene i Norge og ville skrive avtale. Debutplaten «Melis» lanseres i juni 1996, og lå så lenge på topplistene at plate nummer to måtte usettes. Postgirobygget gikk fra studentprosjekt til nasjonal suksess på rekordtid!

I dag, 25 år etter eventyret startet, har bandet gitt ut 9 album, holdt cirka 1000 konserter, og inntar radioen, strømmetoppen, og folkesjelen med sommersangene sine hver eneste sommer.

BAKGÅRDEN 2011
Sist Postgirobygget spilte i Bakgården var i 2011. Det var sommer, det var allsang, og det var stormende jubel. 2022 er definitivt året for å gjenta suksessen!

Postgirobygget er rett og slett festivalstemning på boks. Ikke gå glipp av denne opplevelsen! Bli med, og stå side om side med 3000 av dine nærmeste venner, mens dere hyler ut «Ja, det var KJÆRLIGHET!» 

Kjøp billetter her…

Andre artister

19. aug 2023

Bakgården JUNIOR – lørdag 19. august

Bakgården Junior åpner lørdag 19. august!
Arrangementet er UTSOLGT! Les her for info om billetter.

Bakgården 2023 2023

Alt du trenger å vite om årets Bakgården 2023

BAKGÅRDEN 2023 er straks i gang!
Her finner du alt du trenger å vite om årets festival.
VI GLEDER OSS TIL Å SE DERE ALLE SAMMEN!!

Ylvis til Bakgården 2023 19. aug 2023

Ylvis til Bakgården 2023

Ylvis til Bakgården!
Lørdag 19. august inviterer de legendariske brødrene til hitparade i Harstad.
Her blir det både lunken mat og rev på menyen!

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet