Personvern

  1. Personvern / Cookies

    Sist oppdatert: 13. mars 2024

     

    Personvernerklæringen beskriver hvordan bakgaarden.no samler inn og bruker personopplysninger. Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til privatpersoner.

    Har du spørsmål om behandlingen eller ønsker å komme i kontakt med oss for å utøve dine rettigheter, kan du kontakte oss på:

    Bakgården, ved Jan Santocono
    Festivalsjef
    jan@bakgaarden.no
    +47 915 69 695

    Bruk av cookies / informasjonskapsler.

    Ved å bruke nettsidene til Bakgården samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.

    Hva er cookies eller informasjonskapsler?

    «Cookies» – eller informasjonskapsler – er små tekstfiler som legges i din nettlesers internminne når du laster inn en nettside. Vi bruker disse blant annet til å gi deg best mulig brukeropplevelse og innhold, til å samle data for analyse og statistikk, og til personalisering og markedsføring.

    Cookies samler inn anonymisert data

    Data som samles inn fra disse informasjonskapslene er anonymiserte, og kan ikke brukes til å identifisere deg som person. Vi anbefaler at du tillater din nettleser til å godta informasjonskapsler. Da blir brukeropplevelsen bedre og du kan benytte deg av alle funksjoner.

    Google Analytics

    Google Analytics bruker informasjonskapsler for å hente informasjon på en anonym måte (aggregert) om hvordan besøkende benytter nettstedet. Eksempler på informasjon som blir lagret er antall sidevisninger, hvordan de besøkende fant nettstedet, og antall besøk. Hensikten er å å øke brukervennligheten på nettstedet, og bedre kommunikasjon i møte med vårt marked. Informasjonen som blir opprettet under besøket ditt blir videresendt og lagret hos Google Inc. IP-adresser blir lagret, men kan ikke bli skilt ut enkeltvis.

    Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her:  Personvernregler – Personvern og vilkår – Google

    Hvem vi deler dine opplysninger med

    Din personlige identifiserbare informasjon vil aldri bli delt med en tredjepart uten ditt samtykke. Anonym informasjon kan bli brukt til analyseformål.

    Din kontaktinformasjon

    Oppgir du kontaktinformasjon hos oss, vil denne informasjonen kun brukes til det aktuelle formålet.

    Kunderegister

    Vi kan lagre kontaktinformasjon om deg i vårt kunderegister hvis du tar direkte kontakt med oss på e-post eller kontaktskjema. Da vil opplysninger som navn, e-post, og eventuelt telefonnummer bli lagret i vårt kunderegister. Hensikten med dette er å kunne følge opp ditt kundeforhold hos oss. Ta kontakt om du ønsker å få endre eller slettet personopplysninger du har oppgitt.

    Analyse

    I analysesammenheng kan statistikk som antall sidevisninger og annen relevant informasjon deles med våre samarbeidspartnere. Denne dataen er anonym, og kan ikke knyttes til deg som enkeltperson.

    Databehandlere

    Vi kan dele din ikke-identifiserbare informasjon med relevante databehandlere for analyse og markedsføring. Dette kan hovedsakelig omfatte aktører som Facebook, Google og andre markedsføringspartnere. Din data forblir anonym, og kan ikke knyttes til deg som enkeltperson med mindre du samtykker til denne bruken spesifikt.

    Hvor lenge oppbevarer vi opplysninger om deg

    Anonym analysedata lagres på ubestemt tid for å se trender og utvikling av adferd. Personlig identifiserbar informasjon lagres kun så lenge som nødvendig for å utføre tjenestene vi tilbyr.
    For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

    Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

    Hvis du har en konto på dette, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.
    Du kan også be om innsyn, endring eller sletting av ditt kundeforhold. Ta kontakt for nærmere informasjon.

    Hvor vi sender opplysninger om deg

    • Dine opplysninger blir primært bli behandlet i våre interne system, men kan også behandles av eksterne samarbeidspartnere.
    • Om denne siden bruker Facebook Pixel, et analyse- og markedsføringsverktøy fra Facebook, kan Facebook vise deg relevante annonser fra oss. Dette kan ikke knyttes til deg som enkeltperson.
    • Om denne siden bruker Google Analytics og/eller Google AdWords, analyse- og markedsføringsverktøy fra Google, kan Google vise deg relevante annonser fra oss, samt vise oss anonymisert brukeradferd. Dette kan ikke knyttes til deg som enkeltperson.
    • Om denne siden bruker andre leverandører for annonsering kan din informasjon bli brukt i annonsesammenheng gjennom deres systemer.

    Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

    Din personlige identifiserbare informasjon behandles med stor forsiktighet, og kun av nødvendige parter. Vi benytter sterk kryptering på alle våre tjenester, og sender alt av kundedata på denne siden gjennom en kryptert tilkobling.

    Våre rutiner ved datalekkasjer

    Oppstår datalekkasjer vil dette bli håndtert så raskt som mulig av vår organisasjon og eventuelle samarbeidspartnere.

    Slette cookies

    De mest brukte nettleserne (Google Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, Opera, etc.) er satt opp til å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Dette gjør du i nettleserens hjelpeseksjon, og den vil da slette alle cookies og blokkere alle nye, eller gi melding før en cookie blir lagret. Vær oppmerksom på at dette vil føre til at du mister funksjonalitet på mange nettsteder, og vil få reklame og kommunikasjon som er mindre tilpasset dine behov og interesser.

    Hvis du ønsker å tillate informasjonskapsler, men samtidig følge med på hva vi egentlig lagrer, så finnes det tillegg til nettleseren din som lar deg gjøre det. En vanlig løsning finner du på www.ghostery.com.

    Kilder:

    https://policies.google.com/privacy?hl=no

    https://www.datatilsynet.no/personvern-pa-ulike-omrader/internett-og-apper/cookies/

    https://docs.deltaprojects.com/tracking/

Få siste nytt først

Navn(Påkrevd)
E-post(Påkrevd)
Personvern(Påkrevd)