HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

Pulse Of Floyd

20. august 2022

Takk til vår
Diamantsponsor: 

Pulse of Floyd – The Great Pink Floyd Show


Pulse of Floyd – The Great Pink Floyd Show kommer til Bakgården 2022

Over 50 år med Pink Floyd hylles med et 90 minutters langt musikalsk og visuelt megashow!

Et av Europas ledende Pink Floyd tributeband, Pulse of Floyd, skal, sammen med Hærens Musikkorps fra Harstad, fremføre de største hittene fra Pink Floyds store og geniale katalog. Dette til arrangementer av Lars Erik Gudim. Ensemblet utgjør 40 musikere og vokalister! 

STØRSTE PRODUKSJONEN NOEN GANG
Dette er Bakgården sin største produksjon noen gang! Etter suksessen i 2021 med Ole Børud og Hærens Musikkorps, løfter vi nivået enda noen hakk.
Dette blir et storslagent show med de største hitsene, og det største lys- og lasershowet som vi noen gang har hatt i festivalens 12-årige historie.

PRESSEN SKRIVER:
David Shannon fra The Wall-productioncrew:
«Too bad Rog’ didn’t see this, these guys really captured the soul of it, among the best I’ve heard so far, amazing…»

MusikMagasinet, Sverige
«Det här bandet rangerer jag bland topp 3 Pink Floyd-tolkare i världen, stora ord men jeg har hört dom flesta.»

Showet inneholder klassiske perler fra hele 4 tiår med udødelig rockehistorie. Spor hentet fra Syd-, Waters- og Gilmour-epokene fremføres med stor respekt for originalene. Album som Dark Side of the Moon, The Wall, Wish You Were Here, Animals, Momentary Lapse of Reason, og Division Bell er kjent for de fleste.

Helt siden 2008 har Pulse of Floyd gjestet landets kulturscener, og de gjorde seg spesielt bemerket under samarbeids-konserten med Forsvarets Stabsmusikkorps på Akershus Festning i august 2017. Konserten er utgitt på DVD og CD.
Dette blir enda et fantastisk samarbeid, denne gang med Harstads egne musikere fra Hærens Musikkorps.

KONSEPT
Konseptet til Pulse Of Floyd er i størst mulig grad å gjenskape den magiske stemningen som kjennetegner musikkverkene. En meget vanskelig oppgave, men publikum og presse hyller bandet for å ha maktet å få til nettopp dette. Her er det ingen lettvinte løsninger eller egne tolkninger. Nitidige øvelser der detaljene er finpusset, og en ikke ubetydelig mengde lys-, AV- og lydutstyr styrt av dyktige teknikere, er med på å bidra til dette.

Pulse of Floyd benytter landets ledende teknikere innen lyd-, lys-, laser og AV, og har nå en helt ny produksjon å presentere for Pink Floyd-elskere over hele landet.

Lørdag 20. august står Pulse Of Floyd på scenen under Bakgården sammen med Hærens Musikkorps, klare til å levere tidenes konsertopplevelse.
– Be there!

Kjøp billetter her…

Andre artister

Åge Aleksandersen og Sambandet kommer til Bakgården i 2024 16. aug. 2024

Åge og Sambandet kommer til Bakgården 2024

Åge Aleksandersen og Sambandet kommer! Det blir garantert en kveld for historiebøkene når Åge Aleksandersen og Sambandet kommer for å spille i Bakgården - for ...
Sondre Justad kommer til Bakgården 2024 15. aug. 2024

Sondre Justad kommer til Bakgården 2024!

Det kommer garantert til å rive i hjertet når fenomenale Sondre Justad igjen står på scenen i Bakgården.  Det blir allsang. Det blir tårer og ...
Adam Douglas kommer til Bakgården 2024 16. aug. 2024

Adam Douglas er klar for Bakgården 2024!

Adam Douglas kommer til Bakgården Bakgården serverer en musikalsk godtepose når selveste Adam Douglas kommer til festivalen i 2024!
Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet