HARSTAD 17. - 19. AUGUST 2023

Rat City & Isak Heim

21. august 2021

Takk til vår
Diamantsponsor:

Rat City, Isak Heim og Donkeyboy for hele familien!

Endelig kan vi røpe hemmeligheten…
Hitmakerne Rat City avslutter Bakgårdens familiearrangement lørdag formiddag 21.august! 

Etter Bakgårdskattene har danset ferdig på bordet blir det rottenes tur, og de kommer med det beste fra både Rat City og Donkeyboy!

Rat City består av brødrene Kent og Cato Sundberg, tidligere Donkeyboy, og med dem til Bakgården kommer også Isak Heim, kjent fra Idol. Disse gutta står bak låter som «Kind of love», «Rather be», «Somebody» og «Ambitions». Her snakker vi hit etter hit med dansbar og diggbar musikk for hele familien! I tillegg til fantastisk pop-musikk er Rat City kjent for sine fargesprakende og kule musikkvideoer, laget av animatør Micah Monkey, så vi kan love et strålende show for store og små!

Bakgårdens familiearrangementet har vært veldig populært blant de små barna. I år blir inget unntak da vi byr på fortsettelsen av historien om de søte bakgårdskattene Mirre og Max, som har laget en helt ny forestilling kalt «Kongen kommer». Men barna som har fulgt Mirre og Max over disse årene blir større, og vi ville lage noe kult for dem som er litt for unge til å komme inn på festivalen, men som elsker musikk. Derfor ble vi strålende fornøyde da Rat City kunne komme og avslutte familiearrangementet med et suggererende og fargerikt pang! 

Vi gleder oss til å danse kattedans, høre på digge beats og kose oss sammen med hele familien!

Husk å sikre deg billetter allerede nå!

Andre artister

20. aug. 2022

Lørdag 20. august: Sondre Lerche, Lemaitre, Bernhoft og Pulse of Floyd med Hærens Musikkorps

Lørdag 20. august blir en musikalsk mesteraften i Bakgården!
Vi åpner med magiske Sondre Lerche, fortsetter med Lemaitres fete elektronika, så kommer geniale Bernhoft og vi avslutter med ingen ringere enn Pulse of Floyd med hele Hærens Musikkorps! Dette blir vår største produksjon noensinne!

Bakgården fredag 19. august 19. aug. 2022

Fredag 19. august: Lyse Netter, Myra, Chris Holsten og Madrugada

Fredag 19. august blir en kveld for historiebøkene!

Lyse Netter, Myra, Chris Holsten og Madrugada står på scenen under Bakgården 2022 fredag 19. august! Dette blir stinn brakke. Kjøp billetter nå!

Lemaitre Bakgården 22 20. aug. 2022

Lemaitre til Bakgården 2022

USA-baserte Lemaitre kommer til Bakgården lørdag 20. august for å spille sokkene av deg!

Lemaitre har stått for noen av de største hitene de siste årene med både Higher og Closer. Nå får vi høre dem live i Bakgården!

Rull til toppen
Hopp rett ned til innholdet