HARSTAD 19. - 21. AUGUST 2021

Rat City & Isak Heim

21. august 2021

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Rat City, Isak Heim og Donkeyboy for hele familien!

Endelig kan vi røpe hemmeligheten…
Hitmakerne Rat City avslutter Bakgårdens familiearrangement lørdag formiddag 21.august! 

Etter Bakgårdskattene har danset ferdig på bordet blir det rottenes tur, og de kommer med det beste fra både Rat City og Donkeyboy!

Rat City består av brødrene Kent og Cato Sundberg, tidligere Donkeyboy, og med dem til Bakgården kommer også Isak Heim, kjent fra Idol. Disse gutta står bak låter som «Kind of love», «Rather be», «Somebody» og «Ambitions». Her snakker vi hit etter hit med dansbar og diggbar musikk for hele familien! I tillegg til fantastisk pop-musikk er Rat City kjent for sine fargesprakende og kule musikkvideoer, laget av animatør Micah Monkey, så vi kan love et strålende show for store og små!

Bakgårdens familiearrangementet har vært veldig populært blant de små barna. I år blir inget unntak da vi byr på fortsettelsen av historien om de søte bakgårdskattene Mirre og Max, som har laget en helt ny forestilling kalt «Kongen kommer». Men barna som har fulgt Mirre og Max over disse årene blir større, og vi ville lage noe kult for dem som er litt for unge til å komme inn på festivalen, men som elsker musikk. Derfor ble vi strålende fornøyde da Rat City kunne komme og avslutte familiearrangementet med et suggererende og fargerikt pang! 

Vi gleder oss til å danse kattedans, høre på digge beats og kose oss sammen med hele familien!

Husk å sikre deg billetter allerede nå!

Andre artister

20. august 2021

Popkometene i A Million Pineapples til Bakgården

Det blir garantert en forrykende og festlig fredag i Bakården 2020. Det er allerede klart at selveste Ina Wroldsen, Julie Bergan og Ida Maria skal spille i Bakgården denne dagen.

Ida Maria 20. august 2021

“Oh My God” – Ida Maria kommer i 2021

Tretten år etter at hun slo gjennom med låta Oh My God, kommer Ida Maria til Bakgården sitt rocka liveshow krydret med herlige sanger fra et levd liv.

Julie Bergan 20. august 2021

Julie Bergan kommer til Bakgården 2021

Julie Bergan har for lengst bevist at hun er en vokalist og låtskriver i verdensklasse. Selv om koronaviruset stoppet henne i 2020, er både hun og vi i Bakgården klare for 2021!

Rull til toppen Skip to content