HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

Sitteplasser og bordservering!

500 sitteplasser – førstemann til mølla!

Vi gleder oss ekstremt til å ønske dere alle velkommen tilbake til Bakgården, med fantastisk lyssatte bygg rundt oss, og den gode bakgårdsstemninga. Det kommer til å bli magisk!

SLÅ DEG NED
Hvor deilig er det ikke å bare sitte og bli servert på festival? Noen elsker det, mens noen vil heller kunne blande seg med folkemengden foran scenen i fri utfoldelse.

Gode nyheter! I Bakgården har vi begge deler!

Festivalområdet har blitt tilpasset, og vipps så har vi 500 sitteplasser. Det er fortsatt et stort, åpent område foran scenen for de som ønsker den gode gamle festivalfølelsen, men for deg som synes det er digg å sitte, så kan du nyte sceneshowet på en litt mer behagelig måte. 

Mange har sagt at sitteområdet kan gjøres til et VIP-område, men i Bakgården er alle like viktige. Det koster ikke noe mer å oppholde seg på sitteområdet, men til gjengjeld kan vi ikke reservere eller holde av plasser. Ønsker du sitteplass, må du komme tidlig! Her gjelder førstemann til mølla.

BORDSERVERING
Med sitteplassene kommer også bordservering av mat og drikke! Dere bestiller med QR-kode og app, og når bestillinga kommer inn til oss springer en av våre fantastiske Bakgårdshelter ut til deg så fort de kan.

I fjor hadde vi rekord på under 10 sekunder fra bestillingen kom inn til maten stod på bordet. Vi satser på å fortsette i år der vi slapp i fjor 😉

EKSTRA BAR
For å kunne nyte godt av bordserveringa må du, naturlig nok, sitte ved et bord, men om du heller velger å stå skal du ikke være øltørst. I år setter vi opp enda større bar ved kinoen, slik at vi har barer på hver side av festivalområdet vårt.

Her står heltene våre klare til å servere deg på helt vanlig vis – du roper en bestilling over lyden fra en av våre nydelige artister, og i hånda får du en øl, en vin og en cider. Når hendene er fulle kjøper du en ølklapper, og putter burgeren rett i kjeften 🙂

I Bakgården kan du nyte festivallivet sittende, med en fantastisk utsikt til noen av landets beste artister, mens du blir servert fantastisk mat og drikke. Kan det bli bedre?

 

Bestill billetter nå!
https://bakgaarden.hoopla.no/sales 

Lurer du på hvem som skal spille? Les mer om artistene her:
https://bakgaarden.hoopla.no/sales 

 

 

Andre Nyheter

Return Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Return // Lørdag 18. november

RETURN kommer til Arena Nord-Norge med sitt forrykende juleshow Jingle Balls! Vi lover allsang og rocka julesanger fra andre artister!

Hagle kommer til Bakgården LIVE Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Hagle // Lørdag 21. oktober

HAGLE kommer for å lage fest! Og festmusikk kan de to karene fra Indre Østfold. De fikk faktisk Spellemannprisen i 2021 I kategorien festmusikk.

Bakgården LIVE presenterer: Stig Brenner Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Stig Brenner // Lørdag 11. november

Stig Brenner har i løpet av de siste årene etablert seg som en av landets største artister. Endelig legger han ut på turné i nord og inntar Arena Nord-Norge lørdag 11. november!

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet