HARSTAD 17. - 19. AUGUST 2023

NYHETER! -sitteplasser og bordservering!

Bakgården tar med seg det beste fra pandemien, og blir bedre enn noensinne!

Endelig kan vi arrangere festival som festival skal være – full av liv og røre, stående skulder til skulder, dansende, hoppende og euforisk. Vi gleder oss ekstremt til å komme tilbake til der Bakgården hører hjemme, utenfor Harstad Kino. Lunt og godt, med fantastisk lyssatte bygg rundt oss, og den gode bakgårdsstemninga. Det kommer til å bli magisk!

Pandemien var ikke lett, men den brakte faktisk med seg noe godt også. Vi har tatt imot alle tilbakemeldinger fra fjorårets festival med åpne armer og sinn, og har brukt de for å planlegge en enda bedre festival i år. Her snakker vi 500 sitteplasser med god utsikt til scenen, bestilling gjennom app og, ikke minst, bordservering.

SLÅ DEG NED
Hvor deilig var det ikke å bare sitte og bli servert på forrige festival? Noen elsket det, men noen savnet å kunne blande seg med folkemengden foran scenen i fri utfoldelse. Gode nyheter! I år kan du gjøre begge deler! Festivalområdet tilpasses litt, og vipps så har vi 500 sitteplasser. Det vil fortsatt være et stort, åpent område foran scenen for de som ønsker den gode gamle festivalfølelsen, men for deg som syntes fjoråret var digg, så kan du sitte og nyte sceneshowet på en litt mer behagelig måte. 

Mange har sagt at sitteområdet kan gjøres til et VIP-område, men i Bakgården er alle like viktige. Det koster ikke noe mer å oppholde seg på sitteområdet, men til gjengjeld kan vi ikke reservere eller holde av plasser. Ønsker du sitteplass, må du komme tidlig! Her gjelder førstemann til mølla.

BORDSERVERING
Med sitteplassene kommer også bordservering av mat og drikke! Vi viderefører bestillingssystemet fra i fjor med bestilling med QR-kode og app. Når bestillinga kommer inn springer en av våre fantastiske Bakgårdshelter ut til deg så fort de kan. Torsdagen i fjor var ikke vårt beste øyeblikk da noen ventet i nesten to timer på bestillinga si, men læringskurven var meget bratt, og lørdag hadde vi serveringsrekord på 11 sekunder fra bestillinga ble sendt til øla stod på bordet! Vi satser på å fortsette i år der vi slapp i fjor 😉

EKSTRA BAR
For å kunne nyte godt av bordserveringa må du, naturlig nok, sitte ved et bord, men om du heller velger å stå skal du ikke være øltørst. I år setter vi opp enda en bar, slik at vi har barer på hver side av festivalområdet vårt. Her står heltene våre klare til å servere deg på helt vanlig vis – du roper en bestilling over lyden fra en av våre nydelige artister, og i hånda får du en øl, en vin og en cider. Når hendene er fulle kjøper du en ølklapper, og putter burgeren rett i kjeften 🙂

Endelig kan du nyte festivallivet sittende, med en fantastisk utsikt til noen av landets beste artister, mens du blir servert fantastisk mat og drikke. Kan det bli bedre?

Bestill billetter nå!
https://bakgaarden.hoopla.no/sales 

Lurer du på hvem som skal spille? Les mer om artistene her:
https://bakgaarden.hoopla.no/sales 

 

 

Andre Nyheter

HIGHASAKITE Bakgården 2023 19. aug 2023

HIGHASAKITE til Bakgården 2023

Våre norske, fantastiske superstjerner i HIGHASAKITE spilte nylig en helt rå konsert for Bakgården LIVE. Gikk du glipp av den? Frykt ikke – du får en ny sjanse når bandet returnerer til neste års Bakgårdsfestival lørdag 19. august!

Vinni Bakgården 2023 18. aug 2023

Vinni til Bakgården 2023

Endelig får vi selveste Vinni til Bakgården – med gamle slagere, ny musikk og en av det siste årets største hits i ermet! Vær klar til Bakgården fredag 18. august 2023!

Lukas Graham til Bakgården 2023 17. aug 2023

Lukas Graham til Bakgården 2023

Lukas Graham – Den danske internasjonale popstjernen og hitmakeren bak «7 Years»kommer til Harstad og Bakgården torsdag 17. august!

Rull til toppen
Hopp rett ned til innholdet