HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

Stavangerkameratene

18. august 2022

Takk til vår
Diamantsponsor: 

Stavangerkameratene til Bakgården 2022

Stavangerkameratene kommer til Bakgården – Bare så du vett det!

Kjartan vant Idol i 2004, Glenn vant Idol i 2007, Ole Alexander deltok i The Voice i 2012, og Tommy har vært med både på X-Factor i 2009 og NRKs Stjernekamp i 2015. Dette er stjernelaget som utgjør Stavangerkameratene, og de spiller for oss i Bakgården torsdag 18. august!

Kjøp billetter her…

DØPT AV STIAN BLIPP
Gutta hadde blitt bedt om å opptre sammen på åpningen av volleyball-VM i 2015, hvor Stian Blipp var konferansier. Da de skulle gå på scenen sa Blipp: «Det er jo litt fristende å kalle dem Stavangerkameratene», og da var det gjort. Navnet ble hengende og seks år etter har de nå 4 album bak seg, over 50 millioner streams på Spotify, over 6 millioner visninger på YouTube, flere gull- og platinatroféer og en rekke norgesturnéer. Man kan trygt si at gutta fra Stavanger har vokst ut av sitt hjemlige Rogaland og blitt et kjært riksfenomen.

STARTET MED AVICII
På åpningsshowet fremførte de «Vekk meg opp» for aller første gang. Det var deres egen oversettelse og arrangement til Aviciis megahit «Wake Me Up». Responsen var så bra at bandet gjerne ville gi den ut, men det tok hele syv måneder å få den norske versjonen godkjent av Avicii og de andre låtskriverne. Men den som venter på noe godt, ble ikke skuffet denne gangen heller. Suksessen var umiddelbar og er låta er fortsatt en av Stavangerkameratenes mest populære utgivelser!

FRA TV TIL UTSOLGTE ARENAER
Alle fire medlemmene i bandet har, i tillegg til egne utgivelser og konserter, virkelig blitt kjent for et stort publikum gjennom TV. Høsten 2016 deltok kvartetten i føljetongen om Stavangerkameratene i Einar Tørnquist og John Brungots programserie «Live på direkten» på TV 2, hvor de over flere episoder hadde mye moro med bandkonseptet sitt. I forbindelse med «Live på direkten» spilte de også for et utsolgt Folken i Stavanger. Det gjorde sammen med singelutgivelsene at mange oppdaget Stavangerkameratene.

Vinteren 2017 startet Stavangerkameratene å forberede sitt live-sett og den våren holdt de sin første konsert på hjemmebane. Deretter fulgte to oppvarmingskonserter for Mods på Viking Stadion foran 25.000 mennesker som ga enorm suksess. De solgte også ut sin egen konsert i DNB Arena med plass til 5.500 mennesker. Siden da har mange hundretusen sett dem på konserter rundt om i landet og kvartetten regnes i dag blant Norges mest populære liveband.

Stavangerkameratene kommer til å blende Bakgården, så det er bare å sikre seg billett nå!!

Kjøp billetter her…

Andre artister

Kristian Kristensen til Bakgården 2024 15. aug. 2024

Kristian Kristensen kommer til Bakgården i 2024

Det er med glede og stolthet at Bakgården kan fortelle at Kristian Kristensen kommer hjem til Harstad og Bakgården.  
Icona Pop kommer til Bakgården 2024 17. aug. 2024

Icona Pop kommer til Bakgården 2024

Icona Pop kommer til Bakgården 2024. Med over 10 millioner månedlige lyttere på Spotify, så er det en populær duo som kommer til Bakgården 2024
Sigrid er klar for Bakgården 2024! 17. aug. 2024

Sigrid inntar Bakgården 2024!

Norges internasjonale pop-dronning, Sigrid, gjør sin eneste festivalkonsert nord for Saltfjellet i 2024 hos oss i Bakgården!
Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet