HARSTAD 18. - 20. AUGUST 2022

21. august 2021

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Storslagent og legendarisk

Hærens musikkorps og Ole Børud setter garantert fyr på lørdagskvelden i Bakgården når de kickstarter kvelden med legendariske sanger av EARTH WIND & FIRE.

 

Bakgården slår på stortromma når vi henter Hærens musikkorps og sangerne Ole Børud, Marianne Pentha, Frode Vassel og Charlotte Bredesen, alle kjente fjes og stemmer fra TV-programmer som The Voice, Stjernekamp, Beat for Beat, Eurovision m.m.

– Denne produksjonen er det største Hærens musikkorps noen gang har levert. Og det skjer bare i Bakgården etter et år som har vært preget av pandemi og hjemmekontor er det bare å glede seg til denne konserten. Det legendariske bandet Earth Wind and Fire tok 70-årene med storm med sin helt spesielle blanding av jazz, soul, funk, blues, rock og disco. Med legendariske låter som SeptemberBoogie Wonderland, Star, Fantasy, Shining Star, Miracles og Running kommer det til å bli umulig å stå stille i Bakgården denne lørdagen. 

Mange store stemmer har gitt seg i kast med EARTH WIND & FIRE og vi er så heldige å ha fått med oss en av de beste, nemlig Ole Børud, som er leadvokalist. I tillegg har vi med koristene Frode Vassel, Marianne Pentha og Charlotte Bredesen, tre stemmer du garantert har sett og hørt i andre sammenhenger, som deltakere i The Voice og Stjernekamp, eller som korister for andre, kjente artister. Korpset utvides med Hans Mathisen, gitar, Knut Løchsen piano, flotiljemester Erik Eilertsen trompet og Fred Glesnes på saksofon. Bandet dirigeres av Forsvarets egen dirigent og komponist, oberstløytnant Lars Erik Gudim.  

Alle låtene er arrangert for kveldens besetning av Lars Erik Gudim og Erik Eilertsen. Fra 1976 var Earth, Wind & Fire utvidet med blåserrekken The Phenix Horns, det forteller oss hvor viktig det instrumentale er for bandet og som igjen gjør det interresant å arrangere det i stort format for blåseorkester, som Hærens musikkorps.

Det er bare å få på seg danseskoene. Her kommer det garantert til å svinge fra første til siste tone. Og senere på kvelden får du også se og høre hitkometene i Rat City og ikke minst, Nord-Norges egne popsstjerner fra 1970- og 80-tallet: ZOO.

Andre artister

20. august 2021

Popkometene i A Million Pineapples til Bakgården

Det blir garantert en forrykende og festlig fredag i Bakården 2020. Det er allerede klart at selveste Ina Wroldsen, Julie Bergan og Ida Maria skal spille i Bakgården denne dagen.

Ida Maria 20. august 2021

“Oh My God” – Ida Maria kommer i 2021

Tretten år etter at hun slo gjennom med låta Oh My God, kommer Ida Maria til Bakgården sitt rocka liveshow krydret med herlige sanger fra et levd liv.

Julie Bergan 20. august 2021

Julie Bergan kommer til Bakgården 2021

Julie Bergan har for lengst bevist at hun er en vokalist og låtskriver i verdensklasse. Selv om koronaviruset stoppet henne i 2020, er både hun og vi i Bakgården klare for 2021!

Rull til toppen Skip to content