HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

21. august 2021

Takk til vår
Diamantsponsor:

Storslagent og legendarisk

Hærens musikkorps og Ole Børud setter garantert fyr på lørdagskvelden i Bakgården når de kickstarter kvelden med legendariske sanger av EARTH WIND & FIRE.

 

Bakgården slår på stortromma når vi henter Hærens musikkorps og sangerne Ole Børud, Marianne Pentha, Frode Vassel og Charlotte Bredesen, alle kjente fjes og stemmer fra TV-programmer som The Voice, Stjernekamp, Beat for Beat, Eurovision m.m.

– Denne produksjonen er det største Hærens musikkorps noen gang har levert. Og det skjer bare i Bakgården etter et år som har vært preget av pandemi og hjemmekontor er det bare å glede seg til denne konserten. Det legendariske bandet Earth Wind and Fire tok 70-årene med storm med sin helt spesielle blanding av jazz, soul, funk, blues, rock og disco. Med legendariske låter som SeptemberBoogie Wonderland, Star, Fantasy, Shining Star, Miracles og Running kommer det til å bli umulig å stå stille i Bakgården denne lørdagen. 

Mange store stemmer har gitt seg i kast med EARTH WIND & FIRE og vi er så heldige å ha fått med oss en av de beste, nemlig Ole Børud, som er leadvokalist. I tillegg har vi med koristene Frode Vassel, Marianne Pentha og Charlotte Bredesen, tre stemmer du garantert har sett og hørt i andre sammenhenger, som deltakere i The Voice og Stjernekamp, eller som korister for andre, kjente artister. Korpset utvides med Hans Mathisen, gitar, Knut Løchsen piano, flotiljemester Erik Eilertsen trompet og Fred Glesnes på saksofon. Bandet dirigeres av Forsvarets egen dirigent og komponist, oberstløytnant Lars Erik Gudim.  

Alle låtene er arrangert for kveldens besetning av Lars Erik Gudim og Erik Eilertsen. Fra 1976 var Earth, Wind & Fire utvidet med blåserrekken The Phenix Horns, det forteller oss hvor viktig det instrumentale er for bandet og som igjen gjør det interresant å arrangere det i stort format for blåseorkester, som Hærens musikkorps.

Det er bare å få på seg danseskoene. Her kommer det garantert til å svinge fra første til siste tone. Og senere på kvelden får du også se og høre hitkometene i Rat City og ikke minst, Nord-Norges egne popsstjerner fra 1970- og 80-tallet: ZOO.

Andre artister

19. aug 2023

Bakgården JUNIOR – lørdag 19. august

Bakgården Junior åpner lørdag 19. august!
Arrangementet er UTSOLGT! Les her for info om billetter.

Bakgården 2023 2023

Alt du trenger å vite om årets Bakgården 2023

BAKGÅRDEN 2023 er straks i gang!
Her finner du alt du trenger å vite om årets festival.
VI GLEDER OSS TIL Å SE DERE ALLE SAMMEN!!

Ylvis til Bakgården 2023 19. aug 2023

Ylvis til Bakgården 2023

Ylvis til Bakgården!
Lørdag 19. august inviterer de legendariske brødrene til hitparade i Harstad.
Her blir det både lunken mat og rev på menyen!

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet