HARSTAD 17. - 19. AUGUST 2023

21. august 2021

Takk til vår
Diamantsponsor:

Storslagent og legendarisk

Hærens musikkorps og Ole Børud setter garantert fyr på lørdagskvelden i Bakgården når de kickstarter kvelden med legendariske sanger av EARTH WIND & FIRE.

 

Bakgården slår på stortromma når vi henter Hærens musikkorps og sangerne Ole Børud, Marianne Pentha, Frode Vassel og Charlotte Bredesen, alle kjente fjes og stemmer fra TV-programmer som The Voice, Stjernekamp, Beat for Beat, Eurovision m.m.

– Denne produksjonen er det største Hærens musikkorps noen gang har levert. Og det skjer bare i Bakgården etter et år som har vært preget av pandemi og hjemmekontor er det bare å glede seg til denne konserten. Det legendariske bandet Earth Wind and Fire tok 70-årene med storm med sin helt spesielle blanding av jazz, soul, funk, blues, rock og disco. Med legendariske låter som SeptemberBoogie Wonderland, Star, Fantasy, Shining Star, Miracles og Running kommer det til å bli umulig å stå stille i Bakgården denne lørdagen. 

Mange store stemmer har gitt seg i kast med EARTH WIND & FIRE og vi er så heldige å ha fått med oss en av de beste, nemlig Ole Børud, som er leadvokalist. I tillegg har vi med koristene Frode Vassel, Marianne Pentha og Charlotte Bredesen, tre stemmer du garantert har sett og hørt i andre sammenhenger, som deltakere i The Voice og Stjernekamp, eller som korister for andre, kjente artister. Korpset utvides med Hans Mathisen, gitar, Knut Løchsen piano, flotiljemester Erik Eilertsen trompet og Fred Glesnes på saksofon. Bandet dirigeres av Forsvarets egen dirigent og komponist, oberstløytnant Lars Erik Gudim.  

Alle låtene er arrangert for kveldens besetning av Lars Erik Gudim og Erik Eilertsen. Fra 1976 var Earth, Wind & Fire utvidet med blåserrekken The Phenix Horns, det forteller oss hvor viktig det instrumentale er for bandet og som igjen gjør det interresant å arrangere det i stort format for blåseorkester, som Hærens musikkorps.

Det er bare å få på seg danseskoene. Her kommer det garantert til å svinge fra første til siste tone. Og senere på kvelden får du også se og høre hitkometene i Rat City og ikke minst, Nord-Norges egne popsstjerner fra 1970- og 80-tallet: ZOO.

Andre artister

20. aug. 2022

Lørdag 20. august: Sondre Lerche, Lemaitre, Bernhoft og Pulse of Floyd med Hærens Musikkorps

Lørdag 20. august blir en musikalsk mesteraften i Bakgården!
Vi åpner med magiske Sondre Lerche, fortsetter med Lemaitres fete elektronika, så kommer geniale Bernhoft og vi avslutter med ingen ringere enn Pulse of Floyd med hele Hærens Musikkorps! Dette blir vår største produksjon noensinne!

Bakgården fredag 19. august 19. aug. 2022

Fredag 19. august: Lyse Netter, Myra, Chris Holsten og Madrugada

Fredag 19. august blir en kveld for historiebøkene!

Lyse Netter, Myra, Chris Holsten og Madrugada står på scenen under Bakgården 2022 fredag 19. august! Dette blir stinn brakke. Kjøp billetter nå!

Lemaitre Bakgården 22 20. aug. 2022

Lemaitre til Bakgården 2022

USA-baserte Lemaitre kommer til Bakgården lørdag 20. august for å spille sokkene av deg!

Lemaitre har stått for noen av de største hitene de siste årene med både Higher og Closer. Nå får vi høre dem live i Bakgården!

Rull til toppen
Hopp rett ned til innholdet