HARSTAD 17. - 19. AUGUST 2023

Tungtvann

26. februar 2022

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Tungtvann setter fyr på Harstad – igjen!

Tungtvann elsket å spille på Bakgården, og kunne ikke vente med å komme tilbake til oss.


Lørdag 26.februar 2022 er Poppa-Lars og Joddski klar til å sette fyr på Harstad i Arena Nord-Norge!

Billetter kjøper du her  

Da Tungtvann rocka Bakgårdsfestivalen 2021, hadde de ikke spilt sammen på fem år, men fikk tydeligvis blod på tann. Derfor feirer gutta gjenåpningen, og over 20 år som plateartister, med turnè fra sør til nord.

Bakgården var sinnssyk!

Gutta i Tungtvann klarte nesten ikke å kontrollere gleden etter å ha spilt for 2500 ekstatiske mennesker på Bakgården i sommer. “Heilt rått, “fette nais” og “sinnssykt bra” var bare noen av gullkornene fra den hjemkomne sønn, Lars Audun, aka Poppa-Lars. Publikum var også i fyr og flamme på festival. “Dokker veit d e lov å stå?” spurte de fra scenen, og publikum hoppa velvillig opp. En meget etterlengtet festivalopplevelse var endelig i gang.

Utsolgte konserter over hele landet!

Denne gang kommer Poppa-Lars og Joddski til Arena Nord-Norge, og vi kan love stinn brakke, den beste stemninga, og et beist av en konsert. Det er bare å glede seg til en episk kveld med noen av de mest episke rapperne i landet!

Men ikke vent for lenge med å bestille billetter, for dette blir utsolgt!
Her er det ikke plass til “ubudne gjesta”.

Billetter kjøper du her  

Andre nyheter

HIGHASAKITE Bakgården 2023 19. aug 2023

HIGHASAKITE til Bakgården 2023

Våre norske, fantastiske superstjerner i HIGHASAKITE spilte nylig en helt rå konsert for Bakgården LIVE. Gikk du glipp av den? Frykt ikke – du får en ny sjanse når bandet returnerer til neste års Bakgårdsfestival lørdag 19. august!

Vinni Bakgården 2023 18. aug 2023

Vinni til Bakgården 2023

Endelig får vi selveste Vinni til Bakgården – med gamle slagere, ny musikk og en av det siste årets største hits i ermet! Vær klar til Bakgården fredag 18. august 2023!

Lukas Graham til Bakgården 2023 17. aug 2023

Lukas Graham til Bakgården 2023

Lukas Graham – Den danske internasjonale popstjernen og hitmakeren bak «7 Years»kommer til Harstad og Bakgården torsdag 17. august!

Rull til toppen
Hopp rett ned til innholdet