Har du lyst å spille Sander?

BAKgårdskatter jakter på en gutt som kan spille en hovedrolle i vår nye musikal

BAKgårdskatter jakter på en gutt som kan spille rollen som Sander

Er du en gutt mellom 10 og 15 år? Liker du og synge og har lyst til å stå på scenen under byens tøffeste festival?
Da vil vi at du skal komme på audition torsdag 18. mai kl. 18.00 på Stangnes ungdomsskole.
I august er det verdenspremiere på familiemusikalen BAKgårdskatter. Én av rollene som skal fylles er “Sander”, som sammen med “Sol” spiller en stor rolle i historien om BAKgårdskattene Mirre og Max.
.
– Er du mellom 10 og 15 år, har glimt i øyet og god hukommelse, og er utstyrt med sangstemme, er du kanskje den gutten vi leter etter. Kom på audition. Om du ikke har sangstemme selv, men kjenner noen som kan passe til en slik rolle, håper vi du sender vedkommende til audition på Stangnes ungdomsskole torsdag 18. mai, sier Harald Troøyen.
.
Harald, som blant annet har vært med å skrive Det store julespillet, har også skrevet manus og sangene til Bakgårdens nye storsatsing BAKgårdskatter. Stykket handler om den fæle kattefangeren Katze, kattene Mirre og Max, barna Sol og Sander og ikke minst jakten på en forsvunnet skatt.
– Vi gleder oss til stort til denne egenproduksjonen. Barnemusikaler er ikke hverdagskost, og vi som er så heldige å ha fått tyvlyttet på sangene Harald har skrevet, vet at dette kommer til å gå rett hjem. Og nå er vi spente på hvem som greier å kapre rollen som Sander, sier BAKgårdens produsent, Børge Hoseth.
.
NB: Dersom du vil komme på audition, så må du sende en epost til Harald først. Da får du tilsendt manus og lydfiler så du kan øve deg!
Haralds epostadresse er: htroyen@gmail.com. Du kan også treffe Harald på tlf: 971 05 577.
.
NB: BAKgårdskatter har verdenspremiere lørdag 19. august i BAKgården.