HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

Violet Road

30. april 2022

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Violet Road er tilbake for å Rocke Harstad!

Violet Road er tilbake for å Rocke Harstad!


Lørdag 30. april 2022 blir det en forrykende helaften  i Arena Nord-Norge du sent vil glemme!

Billetter kjøper du her  

Det var kun noen få heldige som fikk med seg korona-konserten til Violet Road i april i 2021 i Arena Nord-Norge. Det var en magisk kveld, selv med faste plasser og servering ved bordet… Men denne gangen blir det ordentlig fest! Gutta i Violet Road kommer tilbake til Arena Nord-Norge og Bakgården LIVE i april for å fullføre jobben, og det med et nytt album attpåtil. 

Slutter aldri å overraske!

Violet Road er bandet som aldri slutter å overraske, både i studio og på scene. De som tørr å tenke nytt, men som også tørr å stå på sitt, og aldri lar seg innskrenke av sjangerbegrep eller trender. Albumet «A New Day Begins» kom våren 2021 og innfrir alle disse premissene, med låter hentet fra årevis med både musikalsk inspirasjon og levd liv. 

I det ene øyeblikket er du i de amerikanske sørstatene og rocker med store blåseriff, og i det andre seiler du nostalgisk inn i nordnorske fjorder i midnattssol. 

På deres 7. studioalbum finner de seg selv opp på nytt, med låter som river i både kropp og sjel.

Utsolgte konserter over hele landet!

Dette blir en forrykende bra helaften du sent vil glemme, i ekte Bakgårdsstil. Nå trenger du ikke å sitte, nå kan du stå tett i tett med dine beste venner, vilt fremmede, og alle andre som elsker god musikk. 

Den nye dagen har endelig begynt, så bestill billetter nå og kom å syng med bandet fra nord! 

Billetter kjøper du her  

Andre nyheter

Return Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Return // Lørdag 18. november

RETURN kommer til Arena Nord-Norge med sitt forrykende juleshow Jingle Balls! Vi lover allsang og rocka julesanger fra andre artister!

Hagle kommer til Bakgården LIVE Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Hagle // Lørdag 21. oktober

HAGLE kommer for å lage fest! Og festmusikk kan de to karene fra Indre Østfold. De fikk faktisk Spellemannprisen i 2021 I kategorien festmusikk.

Bakgården LIVE presenterer: Stig Brenner Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Stig Brenner // Lørdag 11. november

Stig Brenner har i løpet av de siste årene etablert seg som en av landets største artister. Endelig legger han ut på turné i nord og inntar Arena Nord-Norge lørdag 11. november!

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet