HARSTAD 17. - 19. AUGUST 2023

Violet Road

30. april 2022

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Violet Road er tilbake for å Rocke Harstad!

Violet Road er tilbake for å Rocke Harstad!


Lørdag 30. april 2022 blir det en forrykende helaften  i Arena Nord-Norge du sent vil glemme!

Billetter kjøper du her  

Det var kun noen få heldige som fikk med seg korona-konserten til Violet Road i april i 2021 i Arena Nord-Norge. Det var en magisk kveld, selv med faste plasser og servering ved bordet… Men denne gangen blir det ordentlig fest! Gutta i Violet Road kommer tilbake til Arena Nord-Norge og Bakgården LIVE i april for å fullføre jobben, og det med et nytt album attpåtil. 

Slutter aldri å overraske!

Violet Road er bandet som aldri slutter å overraske, både i studio og på scene. De som tørr å tenke nytt, men som også tørr å stå på sitt, og aldri lar seg innskrenke av sjangerbegrep eller trender. Albumet «A New Day Begins» kom våren 2021 og innfrir alle disse premissene, med låter hentet fra årevis med både musikalsk inspirasjon og levd liv. 

I det ene øyeblikket er du i de amerikanske sørstatene og rocker med store blåseriff, og i det andre seiler du nostalgisk inn i nordnorske fjorder i midnattssol. 

På deres 7. studioalbum finner de seg selv opp på nytt, med låter som river i både kropp og sjel.

Utsolgte konserter over hele landet!

Dette blir en forrykende bra helaften du sent vil glemme, i ekte Bakgårdsstil. Nå trenger du ikke å sitte, nå kan du stå tett i tett med dine beste venner, vilt fremmede, og alle andre som elsker god musikk. 

Den nye dagen har endelig begynt, så bestill billetter nå og kom å syng med bandet fra nord! 

Billetter kjøper du her  

Andre nyheter

HIGHASAKITE Bakgården 2023 19. aug 2023

HIGHASAKITE til Bakgården 2023

Våre norske, fantastiske superstjerner i HIGHASAKITE spilte nylig en helt rå konsert for Bakgården LIVE. Gikk du glipp av den? Frykt ikke – du får en ny sjanse når bandet returnerer til neste års Bakgårdsfestival lørdag 19. august!

Vinni Bakgården 2023 18. aug 2023

Vinni til Bakgården 2023

Endelig får vi selveste Vinni til Bakgården – med gamle slagere, ny musikk og en av det siste årets største hits i ermet! Vær klar til Bakgården fredag 18. august 2023!

Lukas Graham til Bakgården 2023 17. aug 2023

Lukas Graham til Bakgården 2023

Lukas Graham – Den danske internasjonale popstjernen og hitmakeren bak «7 Years»kommer til Harstad og Bakgården torsdag 17. august!

Rull til toppen
Hopp rett ned til innholdet