HARSTAD 19. - 21. AUGUST 2021

Violet Road

24. april 2021

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Et startskudd for en ny hverdag

Når godguttene i Violet Road inntar den splitter nye Arena Nord-Norge på Thon Hotel Harstad, håper vi det markerer startskuddet på en ny hverdag for oss alle!

 

Lørdag 24. april skal Arena Nord-Norge vise seg fram i all sin prakt. En fantastisk ny konsert- og eventscene i Harstad som vi i Bakgården Live storgleder oss til å ta i bruk. Endelig har byen fått en scene som er som skapt for rytmiske konserter. Ikke bare har Thon Hotels investert store summer i en fabelaktig lyd- og lysproduksjon i salen, de har også invitert oss i Bakgården til å boltre oss i denne arenaen, som får en publikumskapasitet på drøye 700 stående publikummere når vaksinene har sørget for at koronaen ikke lenger har et klamt grep om samfunnet. 

Musikalske perler

Vi i Bakgården er evige optimister og tror vi kan samle 200 sittende publikummere på anviste plasser når vi skriver april. Og gjett om vi skal feire når våre venner i Violet Road kommer seilende til vågsfjordens perle lastet med sitt splitter nye album A New Day Begins. Bandets sjuende studioalbum har låter hentet fra årevis med musikalsk inspirasjon og levd liv. I det ene øyeblikket er du i de amerikanske sørstatene og rocker med store blåseriff og i det andre seiler du nostalgisk inn i nordnorske fjorder i midnattssol. Violet Road har gjestet Bakgården to ganger, og vi gleder oss derfor stort til igjen å oppleve at de sprer musikkglede og skaper god stemning hos vårt fantastiske publikum. Med stor musikalitet og et smittsomt humør er det knapt et band i landet som utstråler større spilleglede enn Violet Road. Når disse gutta dukker opp blir det fest. Takket være radiohits som «Can You Hear The Morning Singing», «Bicycle», «Burning Up», «Face of the Moon» og «Good Girls», for å nevne noen av bandets mest kjente sanger, kommer Violet Road-konsertene med tilnærmet «lykkepille-garanti».

Korona-forbehold

Vi må selvfølgelig ta korona-forbehold om vi får lov til å gjennomføre denne konserten. Det komplett uforståelige tiltaket, som ikke en gang er forankret i plausible, faglige begrunnelser, om at stolene må være fastmonterte for at en får lov til å slippe inn 200 personer i en konsertsal, har ridd konsertarrangører som en mare i de siste månedene. Vi både håper og tror at fornuften skal seire og at begrepet «fastmonterte seter» blir en saga blott i nær framtid. 

Refusjonsgaranti

Vi garanterer selvfølgelig at dersom det likevel ikke lar seg gjøre å samle 200 publikummere som sitter i anviste stoler med 1 meters avstand i Arena Nord-Norge denne kvelden, så vil våre billettkjøpere få pengene tilbake (minus billettavgiften). 

Billetter

Billettsalget starter lørdag 13. feb. kl. 10.00

Billetter finner du på denne linken

 

Andre nyheter

Nyhet

Grønt lys i Bakgården

Alle som skal inn på Bakgården i år må vise et grønt koronasertifikat. Nesten 70 prosent av vårt publikum er vaksinerte, men 2.500 hurtigtester sørger for at også de som ikke er vaksinerte får være med på tidenes folkefest.  

21. august 2021

Dagny inntar Bakgården!

Norges kuleste dame, Dagny, inntar Harstad og Bakgården lørdag 21. august 2021!

Nyhet

Bli en Bakgårdshelt du også!

Bakgården søker engasjerte Bakgårdshelter som har lyst å bidra før, under og etter festivalen, som arrangeres 19. – 21. august 2021. Vi har behov for hjelp allerede fra mandag 16. august og helt fram til vi er ferdige med nedrigg 22. august.

Rull til toppen Skip to content