HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

Violet Road

24. april 2021

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Et startskudd for en ny hverdag

Når godguttene i Violet Road inntar den splitter nye Arena Nord-Norge på Thon Hotel Harstad, håper vi det markerer startskuddet på en ny hverdag for oss alle!

 

Lørdag 24. april skal Arena Nord-Norge vise seg fram i all sin prakt. En fantastisk ny konsert- og eventscene i Harstad som vi i Bakgården Live storgleder oss til å ta i bruk. Endelig har byen fått en scene som er som skapt for rytmiske konserter. Ikke bare har Thon Hotels investert store summer i en fabelaktig lyd- og lysproduksjon i salen, de har også invitert oss i Bakgården til å boltre oss i denne arenaen, som får en publikumskapasitet på drøye 700 stående publikummere når vaksinene har sørget for at koronaen ikke lenger har et klamt grep om samfunnet. 

Musikalske perler

Vi i Bakgården er evige optimister og tror vi kan samle 200 sittende publikummere på anviste plasser når vi skriver april. Og gjett om vi skal feire når våre venner i Violet Road kommer seilende til vågsfjordens perle lastet med sitt splitter nye album A New Day Begins. Bandets sjuende studioalbum har låter hentet fra årevis med musikalsk inspirasjon og levd liv. I det ene øyeblikket er du i de amerikanske sørstatene og rocker med store blåseriff og i det andre seiler du nostalgisk inn i nordnorske fjorder i midnattssol. Violet Road har gjestet Bakgården to ganger, og vi gleder oss derfor stort til igjen å oppleve at de sprer musikkglede og skaper god stemning hos vårt fantastiske publikum. Med stor musikalitet og et smittsomt humør er det knapt et band i landet som utstråler større spilleglede enn Violet Road. Når disse gutta dukker opp blir det fest. Takket være radiohits som «Can You Hear The Morning Singing», «Bicycle», «Burning Up», «Face of the Moon» og «Good Girls», for å nevne noen av bandets mest kjente sanger, kommer Violet Road-konsertene med tilnærmet «lykkepille-garanti».

Korona-forbehold

Vi må selvfølgelig ta korona-forbehold om vi får lov til å gjennomføre denne konserten. Det komplett uforståelige tiltaket, som ikke en gang er forankret i plausible, faglige begrunnelser, om at stolene må være fastmonterte for at en får lov til å slippe inn 200 personer i en konsertsal, har ridd konsertarrangører som en mare i de siste månedene. Vi både håper og tror at fornuften skal seire og at begrepet «fastmonterte seter» blir en saga blott i nær framtid. 

Refusjonsgaranti

Vi garanterer selvfølgelig at dersom det likevel ikke lar seg gjøre å samle 200 publikummere som sitter i anviste stoler med 1 meters avstand i Arena Nord-Norge denne kvelden, så vil våre billettkjøpere få pengene tilbake (minus billettavgiften). 

Billetter

Billettsalget starter lørdag 13. feb. kl. 10.00

Billetter finner du på denne linken

 

Andre nyheter

Return Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Return // Lørdag 18. november

RETURN kommer til Arena Nord-Norge med sitt forrykende juleshow Jingle Balls! Vi lover allsang og rocka julesanger fra andre artister!

Hagle kommer til Bakgården LIVE Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Hagle // Lørdag 21. oktober

HAGLE kommer for å lage fest! Og festmusikk kan de to karene fra Indre Østfold. De fikk faktisk Spellemannprisen i 2021 I kategorien festmusikk.

Bakgården LIVE presenterer: Stig Brenner Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Stig Brenner // Lørdag 11. november

Stig Brenner har i løpet av de siste årene etablert seg som en av landets største artister. Endelig legger han ut på turné i nord og inntar Arena Nord-Norge lørdag 11. november!

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet