HARSTAD 18. - 20. AUGUST 2022

Violet Road

24. april 2021

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Et startskudd for en ny hverdag

Når godguttene i Violet Road inntar den splitter nye Arena Nord-Norge på Thon Hotel Harstad, håper vi det markerer startskuddet på en ny hverdag for oss alle!

 

Lørdag 24. april skal Arena Nord-Norge vise seg fram i all sin prakt. En fantastisk ny konsert- og eventscene i Harstad som vi i Bakgården Live storgleder oss til å ta i bruk. Endelig har byen fått en scene som er som skapt for rytmiske konserter. Ikke bare har Thon Hotels investert store summer i en fabelaktig lyd- og lysproduksjon i salen, de har også invitert oss i Bakgården til å boltre oss i denne arenaen, som får en publikumskapasitet på drøye 700 stående publikummere når vaksinene har sørget for at koronaen ikke lenger har et klamt grep om samfunnet. 

Musikalske perler

Vi i Bakgården er evige optimister og tror vi kan samle 200 sittende publikummere på anviste plasser når vi skriver april. Og gjett om vi skal feire når våre venner i Violet Road kommer seilende til vågsfjordens perle lastet med sitt splitter nye album A New Day Begins. Bandets sjuende studioalbum har låter hentet fra årevis med musikalsk inspirasjon og levd liv. I det ene øyeblikket er du i de amerikanske sørstatene og rocker med store blåseriff og i det andre seiler du nostalgisk inn i nordnorske fjorder i midnattssol. Violet Road har gjestet Bakgården to ganger, og vi gleder oss derfor stort til igjen å oppleve at de sprer musikkglede og skaper god stemning hos vårt fantastiske publikum. Med stor musikalitet og et smittsomt humør er det knapt et band i landet som utstråler større spilleglede enn Violet Road. Når disse gutta dukker opp blir det fest. Takket være radiohits som «Can You Hear The Morning Singing», «Bicycle», «Burning Up», «Face of the Moon» og «Good Girls», for å nevne noen av bandets mest kjente sanger, kommer Violet Road-konsertene med tilnærmet «lykkepille-garanti».

Korona-forbehold

Vi må selvfølgelig ta korona-forbehold om vi får lov til å gjennomføre denne konserten. Det komplett uforståelige tiltaket, som ikke en gang er forankret i plausible, faglige begrunnelser, om at stolene må være fastmonterte for at en får lov til å slippe inn 200 personer i en konsertsal, har ridd konsertarrangører som en mare i de siste månedene. Vi både håper og tror at fornuften skal seire og at begrepet «fastmonterte seter» blir en saga blott i nær framtid. 

Refusjonsgaranti

Vi garanterer selvfølgelig at dersom det likevel ikke lar seg gjøre å samle 200 publikummere som sitter i anviste stoler med 1 meters avstand i Arena Nord-Norge denne kvelden, så vil våre billettkjøpere få pengene tilbake (minus billettavgiften). 

Billetter

Billettsalget starter lørdag 13. feb. kl. 10.00

Billetter finner du på denne linken

 

Andre nyheter

Artist

Bli med på spleiselaget

Bli med på spleiselaget og bidra på Vipps til 578545
Tusen takk for støtten! 

19. aug. 2022

Chris Holsten klar for Bakgården 2022

Fredag 19.august 2022 står Chris på scenen under Bakgården med et forrykende show!!

Bakgården LIVE

Tungtvann setter fyr på Harstad – igjen!

Tungtvann elsket å spille på Bakgården og kunne ikke vente med å komme tilbake til oss.
Lørdag 26.februar 2022 er Poppa-Lars og Joddski klar til å setter fyr på Harstad igjen i Arena Nord-Norge!

Rull til toppen Skip to content